![]() |
|
|
|||||||
| Siyaset Meydanı Ülkemiz hakkındaki konuları tartışıyor,fikir alışverisinde bulunuyoruz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik tarihi: 09.01.08
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 1.082 546 Mesajına 1.718 Kere Teşekkür Edlidi |
arkadaşlar bildiğiniz gibi akp mecliste çoğunluğu elinde bulunduruyor.istedikleri zaman kendi aralarında karar verip kanun çıkarabiliyor akp milletvekilleri.sizce bu ne kadar adil bir uygulama?her seferinde !ben yaptım,oldu! anlayışı doğru mu?birde sigara yasağı hakkında neler düşünüyorsunuz?ben sıkı bir içici olduğum için iyi değil bence.
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
İlgili Üye
![]() Üyelik tarihi: 16.03.07
Konular: 19
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 237 20 Mesajına 140 Kere Teşekkür Edlidi |
bu akp olayı aha önce bir cok kez tartışıldı. akp yi bizi temsil etmesi için biz seçtik ve şimdi de şikayetmi ediyoruz. sen oyvermedin ben oyvermedim ama diğer 3 kişi verdi. sonuçta bizi temsil edecek olan kişiler demokratik bir şekilde bizi temsilen meclisteler ve yasa cıkarıyorlar. diger partilerin başarısızlığı daha doğrusu siyaset yapamayışı akp nin başarısı olmuştur. sigara konusunda ise kesinlikle doğru birşey yapıyorlar. bunun cok daha önceden gerçekleştirilmesi gerekirdi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 18.09.05
Konular: 74
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 26 58 Mesajına 157 Kere Teşekkür Edlidi |
Akp'ye ben oy vermedim,verenler memnun olabilir ama ben kendimi memnun hissetmek zorunda değilim.Yasa çıkarmaya ve temsil konusuna gelince,öyle eksik bir parlementer sistemimiz var ki,adamlar %47 oy ile meclis çoğunluğunun 3'te ikisine sahipler ve kalan %53 halk ve 3'te bir meclis üyesine hiç bir şey danışmadan kafalarına göre at oynatıyorlar.Başbakan her geçen gün söylemlerini daha da sertleştirerek ben istedikten sonra bu memlekette her şeyi yaparım demeye getiriyor.Buna parlementer demokrasi değil,ancak totaliter faşizmin bir önceki aşaması denir.Sigara yasağına gelince,bir çok yerde uygulanması iyi olur,ama cafelerde,barlarda,restorantlarda biraz zor uygulanır gibime geliyor.
|
|
|
#4 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik tarihi: 09.01.08
Konular: 847
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 1.082 546 Mesajına 1.718 Kere Teşekkür Edlidi |
sana tamamen katılıyorum gentle knight,görüş bildirdiğin için teşekkürler.
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye
![]() |
ya facebook bile AKP ninkilerden daha iyi uygulama üretiyor... who is the biggest brain war favorim ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 11.10.08
Konular: 0
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
Akp'nin son uygulaması da kişiye özel yasa oluyo..biliyosunuz küçük bir kıza tecavüzden yargılanan gazeteci bi sapık var.adamın yargılanmaması için evlenme yaşını 14 e indiriyolar..bu kadar olmaz ya..yuh artık yani..dini müslümanlığı filan bi tarafa bırak vicdanda mı yok sizde be kardeşim ya..hakkaten bu kadarı artık arsızlık..insanların gözünün içine baka baka ne yapıyolar...ayıp... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik tarihi: 07.01.07
Konular: 401
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 7.357 367 Mesajına 687 Kere Teşekkür Edlidi |
Yaptıkları işi kınıyorum üstelik Askerlerimiz de seyirci kalıyor.. bu yaptıklarına ne desem boş yani... tek istediğim akp siz bir hayat.. ama nerde..
|
|
|
#8 |
|
Bizden Biri
![]() |
O biraz Zor..... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Bizden Biri
![]() |
Alıntı:
bu arada tecavüz et, öldür! yasamızda var. bir kişi birine sadece tecavüz ederse, tecavüz arkasından cinayet işleyip maduru öldürdüğü zamandan daha fazla ceza alıyor. çünkü tecavüz cinayetten daha fazla cezası olan bir suç ancak tecavüz edip öldürürse sanık sadece cinayetten yargılanıyor. yani devlet madem yaptın bir hata öldürde herkes kurtulsun demeye mi çalışıyor? isteyen istediği yorumu çıkarsın.
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderatör
![]() |
Alıntı:
|