![]() |
|
|
#1 |
|
Özel Üye
![]() |
Öncelikle anketlerimiz bölümüne giriyorsunuz ve sol üstten Yeni Konu yazısını tıklıyorsunuz. Karşınıza konu açma sayfası geliyor. Burada başlık olarak açacağınız anketin başlığını forum kuralları çerçevesinde belirledikten sonra mesaj bölümüne anket ile ilgili açıklamalarınız varsa onları, birde isterseniz kendi cevabınız hakkındaki yorumunuzu yazıyorsunuz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Daha sonra konuyu aç demeden önce aşağıya diğer seçenekler başlığına gidiyoruz ve oradan anket aç bölümünden Evet Anket Açmak İstiyorum kutucuğunu tıklıyoruz. Hemen Altında da Anket Kaç Seçenekli Olsun sorusuyala anketimizin kaç maddesi olacağını belirliyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Daha sonra konuyu aç diyoruz ve karşımıza böyle bir sayfa geliyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu sayfada anket sorumuzu yazıyor, seçeneklerimizi belirliyor, geçerlilik süresine (isteğe bağlı olarak geçerlilik süresini belirleyebilirsiniz) sürekli kalmasını istiyorsanız 0 dedikten sonra diğer ayarlardan da açık anket kutucuğunu işaretliyerek anket aç diyoruz. İşlem tamamlanmıştır. Paylaşımlarınız için teşekürler...
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 27.04.07
Konular: 62
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 1.662 133 Mesajına 398 Kere Teşekkür Edlidi |
eline saglık pdrali güzel ve anlaşılır olmuş... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik tarihi: 10.11.06
Konular: 1024
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 1.534 1.102 Mesajına 3.945 Kere Teşekkür Edlidi |
ben bile bilmiyordum iyi olmuş bu acıklama. teşekkürler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bizden Biri
![]() |
Öğrenmiş olduk sagl pdrali
|
|
|
#5 |
|
Özel Üye
![]() |
Yardımı olursa ne mutlu bana arkadaşlar...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|