![]() |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri
![]() |
yalnız sen varsın beyaz gülüm,evde bahçede ve sokakta, bir eylül akşamı gördüğüm , o beyaz hayalsin uzakta.. yeter.. gel artık yeter..karanfiller açtı gel kış bahçesinde , güller beyaz güller açtı gel Ayrılık diye bir şey yok.Bu bizim yalanımız. Sevmek var aslında, özlemek var, beklemek var. Şimdi neredesin? Ne yapıyorsun? Özleme bir diyeceğim yok.O kömür kırıntıları arasında parlayan bir cam parçası. O nefes alışı sevgimizin, kavuşmalarımızın anlamı. O tek güzel yönü bekleyişlerimizin. Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam;Seni özlediğim içindir. Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni; Seni özlediğim içindir. Yaşıyorsam; içimde umut varsa, Yine seni özlediğim içindir. Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın,Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın, Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı; Beni bensiz bıraktın; beni sensiz bıraktın. Kucağımda bir yığınMeyvası ayrılığın, Ben yine geleceğim Benim küçük meleğim. Bırakma beni sevdiğimGidişine dayanamam Hasret gözyaşlarımla Kendimi avutamam Ben senin en çok gözlerini sevdimKâh çocukça mavi, kâh inadına yeşil Aydınlıklar, esenlikler, mutluluklar Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime neTuttum, ta içime oturttum seni Aldım, okşadım saçlarını, öptüm İçtim yudum yudum güzelliğini Çirkin olan,fena olan ne varsa unutGözlerimin söylediği şarkıyı dinle Ellerimizde sevgi içimizde umut Bütün iyilikleri paylaşalım seninle Varlığın dudaklarımda bir bal tadıYokluğun en korkuncu ölümlerin Senden başka dindiren olmadı Acısını içimde kanayan yerin Bulutsuz bir gökyüzüdür güzelliğinYıldızların en parlak olduğu zamansın Denizlerim senin kıyılarında sakin Bırak ellerini avuçlarımda kalsın Aşkın büyülü sesini duyuyor musunŞimdi onun gülleri açan güz bahçelerinde Gitme ki günlerimiz gecelerimiz olsun Çoban kulübelerinde balıkçı kahvelerinde Benimle kal zaman bitinceye kadarBenim ol yüzyıllar ve çağlar boyunca Bir ömürdür seninle geçen dakikalar Ölümden güçlüyüm sen yanımda olunca Şimdi öyle büyük ki beraberliğimizNabzın benim bileklerimde vurmakta Artık bütün kaygıların ötesindeyiz Benimle en güzelsin aynalardan uzakta Aşktı o! Değiştiren tüm gecelerimiAşktı o! Beni durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, dolu dizgin gidişime dur diyen Dönebilmek o dönüşü olmayan yollardanSürekli bir aldanış bir daha bir daha Hiç bitmeyecek gecelerden bir sabaha Çikabilmek ve sevmek durmadan usanmadan Konuşmak konuşmak gözlerle fısıltılarlaDuymak büyülü sıcaklıgını beyaz ellerin Her geçen dakika var oldugunu anlamak için Yaşamak arzu dolu dudaklarda, şarkılarla Unutmak ne varsa kötülükten yanaİnmek sevilen gözlerin derinligine Öyle mutlu, öyle sarhoş, alabildigine Bin yıl içmek o sulardan kana kana Bir ecel olsa da ayrılığımız Bir ömür sürse de pişmanlığımız Koca bir mazi var yaşadığımız Geçmişe her zaman saygı duymalı.. Yırtılmış olsa da resimlerimiz Yabancı olsa da isimlerimiz Nefrete dönse de sevgilerimiz Yine de o aşka saygı duymalı Sevenler her zaman bir dost kalmalı.. Duydum da inanmadım Aşka gülüp geçmişsin Benimkisi aşk değil Bir oyundu demişsin Zafer senin zaferin Eser senin eserin Sevin ey zalim sevin Bak bir erkek ağlıyor.. Bana bunu yapmayacaktın Öyle sırtımdan vurmayacaktın beni Gelişin gibi onurlu olmalıydı gidişin Ve öylesine gururlu bitişin. Gel gör ki kötü oynadın bu oyunu Erken düştü masken yüzünden Demek sen içimde büyüttüğüm bir dev değil Bir hiçtin Görüyorsun işte Gittin Ve de bittin… Bana bunu yapmayacaktın Böyle bir hançerle yıkmayacaktın beni Bir ihanetin adresi olmamalıydı ayak izlerin Yoksa ben mi yanlış tanıdım seni? Yoksa hep böyle kirli miydi senin denizlerin?.. Artık Adın ihaneti çağrıştırıyor bana Ve tadın bir yılanın en öldürücü zehrini Söyle Şimdi hangi yüreğe saplıyorsun O acımasız hançerini? .. Bil ki Bundan böyle Yasaklanmış kitaplarım gibisin bana Yaklaşmam yasak Dokunmam yasak Ve ömrümce Sarılmam yasak sana!.. Ayağım ayağıma dolaşır sonra Gözlerim büyür büyür, kocaman olur Bakarsın dilim tutulur, hiç konuşamam Bana gel deme! İşte resimlerine bakıp avunuyorum Hayallerim yetiyor bana ne güzel Zaten ölesiye hasretim aydınlıklara Ve bitimsiz bir özleyiş bendeki Kanatlanabilirim, uçabilirim belki Bana gel deme! Aklımdan çıkmıyorsun Sensiz bomboş bu hayat Susma öyle ne olur Bana kendini anlat.. Aşkımızdan kime ne Sevdamızdan kime ne Başkasından bana ne Ah benim nar çiçeğim Canım ipek böceğim Meraktan öleceğim Bana kendini anlat.. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Bizden Biri
![]() |
Yağmurlar yağdırmıştık en kurak mevsimlerde Boy boy umutlar yeşertmiştik içimizde O ne özlemlerdi gizlediğimiz Ey sevgili nerdesin? Sen bensiz ben sensiz az mı ağladık Az mı kaçtık gölgesinden ayrılığın? Tanrıya kaç geceler avuç açtık Hatırlar mısın? Bulut gibi gözlerin Ha yağdı ha yağacak Kurşun gibi sözlerin Ha vurdu ha vuracak Öyle gelme üstüme Dağlar çökmüş içime Baksana şu kalbime Ha durdu ha duracak En iyi dostumdur yabancım değil Bu yalnızlık benim ikiz kardeşim En acı gerçeğim yalancım değil Bu ayrılık benim ikiz kardeşim... Yüreğinin çöllerine, Nehir oldum inanmadın. Saçlarının tellerine, Esir oldum inanmadın. İnanmadın ne yapayım, Sensizlikmiş senden payım. Sevdim seni inanmadın. Sen kavgamın tek galibi, Sen gönlümün tek sahibi. Sana uysal çocuk gibi, Teslim oldum inanmadın. İnanmadın ne yapayım, Sensizlikmiş senden payım. Sevdim seni inanmadın. Yere serdim onurumu, Hiçe saydım gururumu. Kucakladım umudumu, Koştum sana inanmadın. Yasak koydum şu gönlüme, Ne geçti ki ah elime. Bağlanmak mı ne kelime, Öldüm sana inanmadın. Artık gidebilirsin gideceğin yere Sana kal diyemem son ümit senden olsun Senden olsun son pişmanlık Bil ki hayır diyemem.. Her masal gibi bitti bugün O kısacık mutluluğumuz Belki yalandı Belki yalan gibi bir şey Seninle mesut oluşumuz Şimdi ellerini görüyorum boşlukta çaresiz Gözlerini görüyorum en acı hüzünlerle dolu Oysa Ne kadar yalvarsan da Ne kadar ağlasan da Artık evet diyemem İnsanlar kendi çizer kaderlerini Seni affedemem... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik tarihi: 24.01.09
Konular: 12
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 126 25 Mesajına 51 Kere Teşekkür Edlidi |
Aşkımızdan kime ne Sevdamızdan kime ne Başkasından bana ne Ah benim nar çiçeğim Canım ipek böceğim Meraktan öleceğim Bana kendini anlat.. bunu çok begendim yaa ![]() degiştirdim ya üffff
-->γaSємiη<-- -->γaSємiη<-- Konu The_PunisheR tarafından (15.03.09 Saat 03:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bizden Biri
![]() |
Maviş Yine uyarı alacaksın paylaşım yapman için izin almana gerek yok sadece açtığın konu başlığa uygun olsun birde mesajını düzenleyip ekleyeceklerini öyle yazmalısın biliyorsun ard ard mesaj yazmak yasak ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye
Ruh Halim:
walla bende daha yeni farkına vardm ard arda mesaj yazdıgımın biliyorum izin almayacagımı hanni biz böle yorum yapıyoruz ya bi tane de ben araya sıkıştırim mi diye sordum sen yanlış anladın ![]()
|
|
|
#6 |
|
Bizden Biri
![]() |
Tabi yazabilirsin sormana gerek yok |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aktif Üye
Ruh Halim:
vazgeçtim ya hevesim kactı böyle olumsuzluklar araya girince hevesim kacıyor neyse boşver ![]()
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|