![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
Astrolojiden çok az anlayan insanlardan balık hakkında yorum aldığınızda şu sözleri sık sık duyarsınız.''Iyyy balık mı?Çok duygusal,pasaklı,yalancı oluyorlar balıklar!''Bu ne kadar doğru?Yalan açısından inceleyelim. Balık burcunun gezegeni NEPTÜN'dür.Yani dünyaya en uzak gezenlerden biri.Bu ne demek oluyor?Balıkların hayal gücü çok geniş,klasik bir başak gibi ayaklarını yere sağlam basmayı sevmeyen,tıpki balık gibi ele avuca sığmayan,düşüncelerinin hayallerinin asla kısıtlanmasını istemeyen insanlardır.Hatırlayınız Einstein ne demişti: ''Hayal gücü bilgiden önemlidir''.Bilgi sınırlıdır her zaman.Ama bilgiye ulaşma yolu hayal gücü ile başlar.Klasik bir balıktan bunları duymak çokta şaşırtıcı olmasa gerek öyle değil mi? Hayal güçleri kuvvetli olan balık ; gerçeklerden çok hayalleri ve duygusal etkileşimi ile dünyayı algılarlar.Duygular değişkendir.Hemde çok.Değişen duygular değişen tepkiler getirir.Duygulanım içinde olan insanlar konuşma , bunları paylaşma isteği ararlar.Belkide balık burçlarının bu kadar konuşkan olmasının sebebide budur. Duygular değiştiğinde söylemler değişir.Balık ile herhangi bir statüde(arkadaşlık,sevgili,aşk,evlilik vs vs)ilişkisi olan insanlar buna ilk başta mana veremezler.Balıkları anlayamazlar.Düşüncelerinin sık sık değiştiğini , tutarsızlık olduğunu sanırlar.Hatta onun kendisine karşı dürüst olmadığını ve yalan söylediğini sanırlar.Zira ilişkilerde karşıdakinin düşüncelerine-söylediklerine göre hareket ettikleri için balık partneri olanlar bu konuda çok zorlanırlar. İşte balık burcunun neden yalancı olmadığını anlatmaya çalıştım.Balıklar duygularına göre hareket ettikleri konuştukları için değişen duygular değişen söylemler getirir.Karşıdaki insan bunlara mana veremez.Çok zorluk çeker.Neye göre hareket edeceğini bilemez.Herşey anlayışla başlar.Bakış açısı anlayışı kısıtlasada.Balıkları öğrenince onların bu yeteneğinin ne kadar ulu olduğunu anlamak zor olmasa gerek.Kulaktan dolma astroloji bilgileri ile yorum yapan çok bilmişlere duyurulur.
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
![]() |
ilk parağraftan itibaren kapatıyorum,katılmıyorum |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() |
Neresine katılmıyorsun arkadaşım?Yukarıdaki yazı tamamen bana aittir.Bir yerden alıntı yapmadım.Elbette neresine katılmadığını merak ettim.Açıklarmısın?
|
|
|
#4 |
|
Bizden Biri
![]() |
benimkide terazi hehe |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye
![]() |
abicim ben yazılan bazı düşüncelerin benle uyuşmadına katılmıyorum,he bazı bölümler var kendi hayatımla uyuşan..özellikle belirttim ilk parağraf diye. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bizden Biri
![]() |
harungökçe nin dediği gibi terazi
|
|
|
#7 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik tarihi: 07.01.07
Konular: 401
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 7.357 367 Mesajına 687 Kere Teşekkür Edlidi |
Bana çok uyuyor fikirlerim filan düşüncelerim hemen değişiyor tamamen hayal dünyasındayız ailecek
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Konular: 0
Ettiği Teşekkür: 3 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi |
bence bu yazı tamamen saçmalık ![]() |
|
|
|