![]() |
|
|
|||||||
| Güncel Haberler Güncel Haberleri buradan okuyup takip edebilirsiniz. |
| Tags: akp, dolmabahce, erdogan, yildiz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri
![]() |
Dolmabahçe Sarayı içinde bir bölümü kullanan Başbakan'a saray içinden bir bölüm daha açılıyor. ![]() TBMM Başkanlık Divanı, Başbakan Erdoğan'a, Dolmabahçe Sarayı içinde yeni bir bina tahsisi için harekete geçti. Dolmabahçe Sarayı içindeki Yıldız Porselen Fabrikası'nın satış yeri olarak kullanılan binası Başbakanlık'a verilecek. TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in katılımıyla bugün yapılacak toplantıda, Başbakan Erdoğan'a Dolmabahçe Sarayı içinde çalışma ofisi olarak kullandığı, "Matrah-ı Amire ve Müsahiban Dairesi" dışında, yeni bir mekanın daha tahsis edilmesi konusunu karara bağlanacak. OLUMLU GÖRÜŞ GELDİ Edinilen bilgiye göre, Dolmabahçe Sarayı içinde Resim Heykel Müzesi yanındaki Yıldız Porselen Fabrikası'nın satış yeri olarak kullanılan binası Başbakanlık'a verilecek. Böylelikle Müsahiban ve Matrah-ı Amire bölümlerini kullanan Erdoğan'a, üçüncü ofis tahsis edilmiş olacak. Yeni ofis tahsisine Milli Saraylar Daire Başkanı Yasin Yıldız da "olumlu" görüş bildirdi. Bugün yapılacak toplantıda öneriye karşı çıkacağını bildiren CHP'li Divan Üyesi İdare Amiri Ahmet Küçük, yaptığı açıklamada Erdoğan'ın Dolmabahçe Sarayına yerleşmeye başladığını belirterek, şunları söyledi: "Başbakanlık İstanbul'da büyüyor. Erdoğan'ın çalışma ofisleri artıyor. Bunun için tarihi mekanlar tahsis ediliyor. Başbakanlık, Ankara'da... Başbakan da isterse İstanbul'da çalışmak için kamu kurum binalarını kullanabilir. Buna itirazımız olmaz. Ancak, ayrı çalışma ofisleri tahsis edilmesi Başbakanlık'ın yavaş yavaş İstanbul'a kaydırılmasına, böylece başkentin ağırlığının da İstanbul'a kaydırılmasına neden oluyor. Saraylar TBMM'ye emanet edilmiştir. Bunu unutmamak gerekiyor" Gazeteport [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bizden Biri
![]() |
Yakışır........
|
|
|
#3 |
|
Bağımlı Üye
![]() |
bu iyimi kötümü senin için anlamadım ben ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Moderatör
![]() |
sen tutup her yerde atatürkle bu adamı kıyaslarsan tabiki o kadar halkının kıyasına kayıtsız kalamazlardı. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bağımlı Üye
![]() |
bu adam ne zaman başkan oldu ben bişey duymadım olmadıysa milllen neden şimdiden başkanım demeye başladı...
|
|
|
|
#6 |
|
Bizden Biri
![]() |
Yerleşti ...Peki noldu? Cumhuriyet elden mi gitti yada başkent istanbulmu oldu?
|
|
|
#7 |
|
Bizden Biri
![]() |
bu bir basamak, olayların oluş süreci içerisinde bir parça...
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bizden Biri
![]() |
Tamam Allah ömür verirse ve bu forumdan ayrılmaz isek tekrar sorarım.Büyük ihtimal verebilceğin cevap kurban , daha süreç tamamlanmadı olacaktır...
|
|
|
#9 |
|
Bizden Biri
![]() |
sayın byçellist; bu bir tecavüz olmasa da tacizdir. yani becerip tecavüz de edilirse süreç tamamlanmış olur. yeni bir süreç başlar; tecavüzden olma çocuğun yetiştirilmesi... senin ki biraz şuna benziyor; tecavüz mü etti sanki azıcık elleyi versin... ankara'nın başkent olarak kalmasının getirileri nelerdir? istanbul'un başkent olmasının getirileri nelerdir? 3te yetmez 5 tane modunda ofis açılmasının sebebi ne olabilir?
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|