![]() |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 5 2 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edlidi |
Kelimelerdir Seni bana hatırlatan Kelimelerdir sensizliği bana yaşatan Kelimelerdir Ölümü aşktan üstün tutan Kelimelerdir Yanlızlıkta ve senzizlikte mabedim olan. K.bakmaın başlıkları koayamadım Yitirdim Mabedimdeki inançlarımı Kalbimdeki gömülmüş saf hatralarını Sildim belkide tek aşk hatıralarımı Sensiz bir sessizlikte kaybettim Cennetimi Çıkmaz bir sokaktayım Uçurumun tam garp 'ındayım... başlıkları sizdenn Denizler kadar kadar engin Çöl kumları kadar narin Aşk kadar hassas olan tek varlığım sen İçimde çatışan zebanilerim Ve unutmadım seni tek sevgilim Umut gemim Elinde sonunda savaşıp Harp zindanlarımda öleceğim Yorumlarınızı bekliorum ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bizden Biri
![]() |
her şiirin başlığa ihtiyacı yoktur. önemli olan duygularını aktarman. bunu için bence şiirin yazını kadar okunma şekli de önemlidir. bence yazmaya devam et. bazı yerlerde uyak tuttrma kaygısına giriyorsun ve beğenilmek konusunda çekiniyorsun gibi görünüyor (doktor konuştu ![]()
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|