![]() |
|
|
|||||||
| Resim Galerisi Beğendiğiniz resimleri paylaşabileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri
![]() |
Çırpınırdı Karadeniz ![]() Ah ölmeden bir görseydim düşebilsem Toprağına ![]() Çırpınırdı karadeniz bakıp Türk'ün bayrağına ![]() Sırmalar sarsam koluna inciler dizsem Yoluna ![]() Fırtınalar dursun yana yol ver Türk'ün bayrağına. ![]() Ayrı düştüm dost elinden yıllar var ki çarpar sinem vefalı Türk geldi yine selam Türk'ün bayrağına. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Bizden Biri
![]() |
din, ırk ve milliyet gibi kavramlar sosyal olan insanı bir toplum olarak bir arada tutmak için oldukça aşınmış kavramlar. gelişmeli ve yeni birleştiriciler bulmalıyız. en öne de insanın ne cinsiyetinden ne renginden dolayı farklı olmasını koymalıyız. asabiyetcilik tarihin tozlu yapraklarında kalamıyorsa, yine tarihin tozlu günlerine duyulan özlemden olsa gerek yok olamıyor. üstelik tüm bu köhne düşüncelerine birde, "ata" kavramından yola çıkıp "yeni ata" olgusunu enjekte eden bir topluluğun elinden geçmiş çalışmalar; sanatsal olmaktan çok sanatın metalaşmış haliyle insanlara pazarlanmaktalar. metalaşmış bu ürünler ne kadar savunulursa savunulsunlar yinede sanattan uzaklaşmakta sadece ticari, siyasi ve çıkarcı bir hal almaktalar. üstlerine yapışmış AD harfleriyle neden böyle sözler sarfettiğim anlaşılır sanırım. ayrıca "çırpınırdı karadeniz" sözleri keyfiyetle deforme edilmiş, müziğinin çalıntı iddialarını temize çekememiş bir marş halini almışsa bu yine "birşey" yaptığını sananların düşünceleri olsa gerek. bir söze bir resme neden böyle sözler sarfediyorsam bakıp geçseydim ya...
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
|
Bizden Biri
![]() |
elestirmek senin isin acemi dogaldır ![]() |
|