![]() |
|
|
|||||||
| Sosyal Hayat Sosyal hayatımızda yaşadığımız sorunları,olayları,gelişmeleri,burada paylaşıyoruz.... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: 24.09.06
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 241 124 Mesajına 324 Kere Teşekkür Edlidi |
depresyondan nasıl çıkarsınız arkadaşlar? hangi yollara başvurursunuz? ben depresyondan çıkmak konusunda çok iyi değilimdir ama genelde alış-veriş yapmak ve saçımda radikal değişiklikler yapmak beni rahatlatır. cevaplarınızı bekliyorum, belki bana da yardımınız olur... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Bizden Biri
![]() |
saçta radikal değişiklikler yapmak depresyonun bir göstergesidir aslında. bir bakalım. fazla geç kalmadan bir yazı eklerim.
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik tarihi: 19.04.06
Konular: 125
Ettiği Teşekkür: 43 47 Mesajına 92 Kere Teşekkür Edlidi |
mesela; eğer yanınızda sizi seven ve size destek olacak bir sevgiliniz varsa çok şanslısınız demektir. iyileşme süreciniz yarı yarıya azalacaktır. uyuyabildiğiniz kadar uyuyun nasılsa bir gün uyumaktan ve yalnızlıktan bezecek kendinizi neşe içinde sokaga atacaksınız. bu çok önemli, bunalım müzikler dinlemeyin. çikolata ve muz seretonin salgılanmasına yardımcı olduğu için bu besinleri bolca tüketin. ctrl+del+enter yapıp "şimdi sonlandır" deyin. intahara kalkışmayın. gelip geçicidir demeyin mutlaka bir uzmana danışın. hayatı boşlamayın. zira şakası yoktur. çamaşır makinasına atın beyazları.siz anlatın o dinler. kaçmaya gerek yok. sakin olun, bekleyin, nasıl olsa gelecek. mümkünse türkiye'de yaşamayın. son olarak da antidepresanlardan korkmayın.alışkanlık yapmaz. test edildi onaylandı. bol şans.
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 | |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: 24.09.06
Konular: 205
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 241 124 Mesajına 324 Kere Teşekkür Edlidi |
Alıntı:
öneriler güzel de çoğunu uygulayamam maalesef. çikolota ve muzu deneyebilirim sanırım |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bizden Biri
![]() |
bunalım müzikler dinlememen, her ne şekilde olursa olsun seni çok etkileyen filmlerden uzak durman, mümkün olduğunca eve kapanmaktan uzak durman senin daha kötüye gitmeni engeller. ayrıca sorunların neyse bir kağıda yazmaya çalış, aklından geçenleri anlatmaya çalış.
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#6 |
|
İlgili Üye
![]() Üyelik tarihi: 11.01.07
Konular: 5
Ettiği Teşekkür: 7 5 Mesajına 13 Kere Teşekkür Edlidi |
depresyon beyin hücrelerindeki azalamalar sonucu meydana gelen bir hastalıktır.bilindiği gibi bir numaralı neden stress ... depresyondan kurtulmanın en iiyolu yapmaktan zevk aldığınız şeyi yapınn .ama hala ne yapmaktan gerçekten zevk eldığınızı bulamadysanız ikinci secenek ÇİKOLATA . çikolatada bulunan bazı maddeler beyin hücrelerinde artışa neden oluyor vee birazda olsa rahatlamanıza yardımcı oluyorr ....
|
|
|
#7 |
|
Bağımlı Üye
![]() |
İşte tek ihtiyacım bu aslında... Sevgilimin yanımda olması... Fakat Ağrı adında bi kentte sancılanmaktan başka bir şey gelmiyor ki elden ...
|
|
|
#8 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 18.09.05
Konular: 74
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 26 58 Mesajına 157 Kere Teşekkür Edlidi |
Heeey arkadaşllar noluyo yaa,burada depresyona doğal yollardan çare bulursak,biz o kadar depresyon ilacını kime satıcaz haaaa ![]() Şaka bi yana geçici,herhangi anlık sıkıntılardan oluşan akut psikolojik sendromlara yukarıdaki öneriler gayet uygun,ama gerçek anlamdaki depresyon bir uzman hekim kontrolünde çeşitli ilaç ve psikoterapi yöntemleriyle tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlıktır.
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 3 Kere Teşekkür Edildi |
hiç girmedim nasıL çıkıLır biLemicem.. hayat güseL takma kafana..
|
|
|
#10 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik tarihi: 05.03.07
Konular: 31
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 67 26 Mesajına 62 Kere Teşekkür Edlidi |
uyumak gerçekten iyi geliyor bide duş almak bazen insanın yalnız kaldığı tek yer banyo oluyor onun için böyle durumlarda bol bol duş alıp bol bol uyuyorum çok yemek yiyor ve kimseyi düşünmüyorum sadece kendimi seviyorum aslında olay bu: kendini sev sonra yavaş yavaş çözülür ![]()
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|