![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
Evet doğru yazdım.Duygularını aklınla yönlendirebilrmisin.Ben bir başak olarak yapamam ama kova yapar.Kova burcu duygularını aklıyla yönlendirebilen tek burçtur.Ne müthiş bir özelliktir bu böyle. Astroloji okumaya başlıyalı 6-7 oluyor.Her burcun kendine özgü avantajları dezavantajları olduğunu,bununla mücadele ederek insanın kendini geliştirebileceğini öğrenmek,hiç bir burcun mükemmel olmadığını anlamak çok uzun sürmedi.Ancak her zaman istediğim bir özellik ki bu başşlıkta da belirtiliyor kova burcuna ait. Dünya oluştuğundan beri her burcun dönemi oldu.Şimdi sıra kovaya geliyor.Dünya yaklaşık 50 sene sonra kova burcunun düşünce tarzına girecek.Bu ne demek oluyor.Özgürlükçü , boyun eğmeyen , akılcı , başkasının yardımına koşarak giden,doğal,dürüst,havai,havalı,asil...bir gençlik geliyor demek. Konuyu fazla dağıtmak istemiyorum.Kovalar anı yaşıyan doğal insanlar oluyor.Sevimli yaratılışları,ben merkezli diil başklarını düşünen insanlar olması,sosyal olmaları,ileriyi düşünen ve çok iyi gören insanlar olmaları,gülmeyi ve güldürmeyi sevmeleri sanırım onları farklı kılıyor.Bu nedenle aşık olmalrı ne denli zor anlarsınız sanırım.Çünkü hiç bir kova eğer sert bir yıldızın etkisi altında deil ise çok zor aşık olucaktır.Çünkü aşk onların doğasına ayrkırı bir duygu.Hiçbir kova aklının başından alınmasını sevmez.Çünkü onlar aklını her davranısında kullanan insanlardır.Bu yüzden kontrol ellerinde olsun isterler.Ayrıca dünyada insan sevgisini yaymak gibi bir amaçları olduğu için tek bir insana tüm sevgilerini vermesi çok zordur onlar için.Bu onların evliliklerinde yada ilişkilerinde sadık kalmıycakları anlamına gelmez.Ancak çabuk sıkılan insanlar olduğundan ilişkilerin buna arkadaşlıkta dail uzun sürmesi pek olası deil.Çünkü onlar meraklı araştırmacı insanlardır.Bir kova ile romantik dans ettiğinizde yada kol kola sokakta yürüdüğünüzde davranışlarını gözlemleyin.O size diil etrafındaki olayları odaklanır.Inceler bakar gözlemler........ Onlara dahilerin burcu denmesi sanırım doğru.Dehalık ile delilik arasındaki çizgiyi bazen şaşırsalarda iyiki varlar.
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 21.11.06
Konular: 0
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
bende bı kova olarak paylaştılarına katılıyorum..ama aşık olduğumuz zaman gözümzün baskasını gormedıgınıde eklemek ıstıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
tm olarak beni anlamışssın desem abartıya mı kaçarım ama ben etrafı incelemeyi değil sadece sevdiğimi incelemeyi tercih ederdim ama bu elimde değil her defasında aynısını yptım,ve belki de şimdi yapmdıgımını çekiorm |
|
|
|
|
|
#4 |
|
İlgili Üye
![]() Üyelik tarihi: 14.07.08
Konular: 1
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 3 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi |
Duygularım hep aklımın ve gururumun emri altında olmuştur.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|