![]() |
|
|
|||||||
| Sosyal Hayat Sosyal hayatımızda yaşadığımız sorunları,olayları,gelişmeleri,burada paylaşıyoruz.... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
|
Merhaba Arkadaşlar ben bir konuda yanılgıyamı düşüyorum acaba ? Şirket kendi alanında her ihtiyacı karşılayabiliyorsa özellikle Bilgi Teknolojilerinde (Microsoft vb.) onun tekelci yaklaşımına tutumuna hoşgörü ile mi bakılmalı bunu kabullenmeli ve onu gelişimine katkıda mı bulunulmalı yoksa her insanın ürettiklerine saygı duyulmalı onlara da rekabet edebilme şansı tanınmalımı Özel Eğitim Kurumlarının yanlı tutumu ,cıkarcı yaklaşımı acaba insanların üretim gücüne , şevkine mani olmuyormu ? (en azından diğer diğer firmaların ürettiklerini insanlarla paylaşmak öğretmek daha ii olmazmıydı). işte bu yaklaşımı açısından microsoft bende antipatik bir durum yarattı. Not=artık microsoft ürünlerinin dışında eğitim veren kurumlar çok nadirleşti çünki baskıcı sömürücü çıkarcı bir anlayış sahip oldu insanlarda üretim arka planlarda artık.. siz ne düşünürsünüz bu konu hakkında paylaşırsanız sevinirim .. şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
Tek elciliğin tek sebebi şirketlerin rakiplerini saf dışı bırakmaya çalışmasıdır.Doğa kanunu burdada geçerli güçlü güçsüzü ezer.Şirketler en iyeleri kendi bünyesinde topluyor iyice güçleniyor,günlendikçe diğerlerini kendi siteği ile yönetiyor.Kişisel gelişim sağlansa bile onların kontrolünün altında onların onayı olarak yapılıyor.Ilerde dünyayı ülkeler değil şirketler yöneticek hazır olun.
|
|
|
#3 |
|
Moderatör
![]() |
Yalem demiş 2005 senesinde. "dünyayı ülkeler değil şirketler yönetecek" diye. Dediği çıktı, durum aynen böyle. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bizden Biri
![]() |
valla helal olsun Yalem'e. acaba din tavan yapacak falan da demiş midir biryerlerde?
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|