![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
Arkadaşlar eğer sizde benim gibi pc başında çok oturuyorsanız,muhakkak çok sevdiğiniz,sürekli kullandığınız bi duvar kağıdı vardır.Pc başından kalkmıyanlar bilir;bir duvar kağıdı insanın psikolojini bile etkiliyor.Işte benim en çok sevdiğim duvar kağıdı.Hep bu durmasada çoğunlukla bunu kullanıyorum.Bakalım sizinki nasıl. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
Bu sitede bir tek ben mi duvar kağıdı kullanıyorum arkadaşlar?Hadi arkadaşlar biraz hareketlenin......
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() |
Benim şu anda kullandığım başka ama beğenerek uzun bi süre kullandığım wallpaper işte bu.... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] SOADPARK
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() |
hımmmmmmmmm enteresan.güzelmiş kardeş.Hemen bende kullanıyım.bu duvar kağıdı hastalığım nereden geliyo anlamadım.Kalıtsal desem dedem hiç duvar kağıdı kullanmazdı pc yavaşlamasın diye ama neyseeeeee ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#5 |
|
Bizden Biri
![]() |
ben kullanıomda dosyası nerde unuttum bulunca koyarım
|
|
|
#6 |
|
Bizden Biri
![]() |
Sizinkiler kadar değişik olmasada ben şu anda bunu kullanıyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
#7 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 18.11.05
Konular: 127
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 0 23 Mesajına 40 Kere Teşekkür Edlidi |
soudpark sitede senin duvar kağıdfını gördüğümde inan bayılmıştım, süper demiştim. Benim olayıma gelince hemen anlatıyım şu windows 98in ¤¤¤¤¤ yeşil rengi var ya, hah işte ben onu kullanıyorum 7 senelik bi bilgisayara en iyi o gidio, aksi taktirde masaüstünü görüntülemek 10 15 saniye sürüo![]() ama yeni bilg gelsin gösterecem size 512 ekran kartıyla nası duvar kaıdı görünür ![]() ama şunu da söyleyim iki üç gün önce bulduum mütiş bişe var. ajan da linki: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bi bakın beğenmemek imkansız...
|
|
|
|
#8 |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: 02.11.05
Konular: 28
Ettiği Teşekkür: 2 7 Mesajına 8 Kere Teşekkür Edlidi |
Ben en çok bunu kullanıyorum:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
#9 |
|
Administrator
![]() |
Mirat bu kullandığın duvar kağıdındaki kadın;Catherine Zeta Jones tam bir tanrıca adeta.Çok güzel bir kadın.Bu terazi burçlarının hepsi böyle oluyor.Zaten terazilerin yönetici gezeni Venüs mitolojideki tanrılarıda Afrodit.Herkes benim gibi Başak doğup bahtsız olmuyor tabi ![]()
|
|
|
#10 |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: 02.11.05
Konular: 28
Ettiği Teşekkür: 2 7 Mesajına 8 Kere Teşekkür Edlidi |
ben de bitityorum buna Yalem.Duwar kağıdı olayını öğrendim bende bu kadının bi sürü fotosu war isterseniz şak diye yayınlarım 8) :shock:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|