![]() |
|
|
|||||||
| Anketlerimiz Lütfen anketlerimize katılın. |
| Anketimiz: Hangi yöneticiyi daha yakın buluyor,seviyor,yada başarılı buluyorsunuz? | |||
| soadpark |
|
23 | 38,98% |
| ugurum77 |
|
0 | 0% |
| The_PunisheR |
|
5 | 8,47% |
| acemi |
|
12 | 20,34% |
| coyote |
|
5 | 8,47% |
| Maestro |
|
8 | 13,56% |
| sremmo |
|
5 | 8,47% |
| Çağdaş |
|
0 | 0% |
| thelastking |
|
1 | 1,69% |
| Ķεάѕђγ |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 59. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
Arkadaşlar soru gayet açık.Ben aslında böyle bir başlık açmak istemiyordum aklımda olmasına rağmen.Ancak her forumda var.Bizde neden olmasın öyle değil mi?Yalemforumda yöneticiler olarak sizler için özveri ile çalışıyoruz.Ancak elbette tarzlarımız farklı.Örneğin ben biraz meselafeli davranırken soadpark daha samimi,olchy daha sevecen,Adem biraz soğuk(bana göre) vs vs ....sizinde kendinize daha yakın bulduğunuz,tarzını daha sevdiğiniz,yada başarılı bulduğunuz yönetici varsa onu seçin.Kimse alınmayacaktır emin olun.Nedenini de yazarsanız bizlerde kendimizi değerlendirme fırsatı buluruz.... Şimdiden teşekkürler....
Konu YALEM tarafından (11.05.06 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
Evet güzel bi konu olmuş.YALEM in dediklerine aynen katılıyorum.Başarılı olmak için çok çaba sarfediyoruz hepimiz ama bunun görünüründe neler oluyo insan merak ediyo.Oylarınıza bakalım görelim ![]() SOADPARK |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 07.09.05
Konular: 235
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 19 118 Mesajına 306 Kere Teşekkür Edlidi |
açık olarak konuşmak gerekirse hiç birinizi beğenmiyorum o yüzden oy moy yok ![]() şaka bir yana oy vermek çok zor çünki hepiniz kendi alanınızda çok iyisiniz elinden, sorularımıza ve isteklerimizi elinidne geldğince çabuk cevap veriyorsunuz ben hepinizdne memnunum ![]() ![]()
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik tarihi: 30.03.06
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
Kimse kusura bakmasın OLchY'ye oy verdim . Aslında Soad'a da verebilirdim oyumu ama müzik bölümü oLchY'yi kurtardı. Benim bu günlerde şikayetçi olacağım bir yönetici yok , zaten bi süredir yoktum. Sadece, uyumlu bir forumsunuz, kavganız gürültünüz az teşekkürler diyebilirim. Yalem'e neden oy vermedim : torpil olmasın diye Soğuk nevale |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bizden Biri
![]() |
Anket sorusundaki özelliklere bence en çok YALEM yakın.
|
|
|
#6 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 13.03.06
Konular: 55
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 1 26 Mesajına 52 Kere Teşekkür Edlidi |
gordugum kadariyla herkez basarili. hepsi forumu daha iyi yapa bilmek icin ugrasiyorlar. hepinize tesekkur ediyorum. oyuma gelince olchy e verdim kimse darilmasin ![]()
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Konular: 5
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 1 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi |
benim oyumda paylaşımlarını beğendiğim ve bilgisine güvendiğim forumun sevecenine. oLchY |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
bu forumla işin aslı olchy sayesinde sevişir olduk yasasın olchy! bi oy söz konusuysa tabii ki olchy. KALMAH ROCK!!!
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
![]() |
Zaten senin toplam 12 mesajın var.Nerden bileceksin sitenin içini SOADPARK |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Bizden Biri
![]() |
Alıntı:
Her Hakkım Saklıdır® | l | l l l l l | l l l | | l l | l ² ¹ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ² ¹ ³ ¹ ³ Konu oLchY tarafından (15.05.06 Saat 05:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|