![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
Ben tipik bir başak burcuyum.Her zaman özelliklerini taşıdım.Kendi eksikliklerimi biliyorum.Üstünede gidiyorum.Özelliklede çekingenlik huyumu yenmek,aklımdan geçeni yapmak,harekete geçmek içn kendimle çok savaştım.Çünkü astrolojiyi bilen bilir;Başak burçları en çekingen burçtur.Peki bu yazdıklarımın Koç ile ne alakası var diyeceksiniz.Hemen açıklıyorum ve başlıkat bahsettiğim konuya giriyorum.... Zodyağın ilk burcu olan koç 12 burç arasında en girişkenidir.Grubu ateştir.Özgürlüğüne çok düşkün olan koçun belkide anahtar kelimesi hevestir.Koçlar aklından geçeni hemen yapmak isteyen;sabrısız,planlı programlı hareket etmiyen,bitmez tükenmek enerjiye sahip,eğlenceli,öncü bir burçtur.onlar zodyağın ilk burcu olması nedeni ile ''BEN'' (ki buna psikolojide buna ''EGO'' deniyor)merkezli hareket eden bir burçtur.Koçlar aslında ilk önce kendilerinin farkındadırlar.Bu onları bazen çıkarcı olarak göstersede çoğu koç burcunun elin açık ve dost canlısıdır.Bütün bunlar bir araya gelince bir koç burcu girişken yapısı ve hareketliliği ile kendini sevdiren neşeli,çekici(çoğu koç doğuştqan seksidir)sabırsız insanlardır. Koçu prangaya almak belkide dünyayın en zor işidir.Bir koça aşıksanız yada bir koç sevgiliniz varsa ve onu kaybetmek istiyorsanız:Onu kıskanın,her hareketine hesap sorun,onu rahat ve özgür bırakmayın yeter.Koç'un hemen sizden kaçtığını görüçeksiniz.Çünkü koç hevesli ve zor bağlanan bir insandır.Harekete ve değişikliğe bayılır.Aslında koçlar evin yaramaz çocukları gibilerdir.Onlar sizi pratik zekası IQ su ilede etkiliyecektir.Ancak ondan duygusal zeka beklemeyin(EQ).Çünkü bir koç asla romantik değildir. Kısaca ben girişkenliğimi yenmek için KOÇ'u örnek aldım.Koçların asla yapmacık davranmadığını,tamamen içindekiler neyse dışındakilerinde o olduğunu biliyorum.İster sevin ister sevmeyin koçlar bu konuda çok iyiler..... Saygılarımla.Umarım beğenmişsinizidr yazımı.............
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Konular: 0
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
yuzde yuz dogru ben kerndımden bılıyorum |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() |
Yazını beğendik YALEM Zaten astrolojiyi bana sevdiren sensin.Eline sağlık yine güzel bi şekilde aydınlatmışsın bizi..SOADPARK |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() |
Kiminle beraber beğendiniz acaba? ![]()
|
|
|
#5 |
|
Administrator
![]() |
Yalnızım dostlarım yalnızım :agla2: SOADPARK |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bizden Biri
![]() |
..................
|
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() |
Evet koçlar aklına koyduklarını palan program yapmadan hatta bazen düşünmeden yürülüğe geçirmek isterler.Fazla girişken olmakta iyi değil tabi ![]()
|
|
|
#8 |
|
Bizden Biri
![]() |
peki yaLem abi bunu engellemenin bi yolu faRmı yawss....
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Konular: 3
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 7 3 Mesajına 8 Kere Teşekkür Edlidi |
BENDE KOÇ BURCUYUM VE BİRÇOK ÖSELLİĞİNE SAHİBİM BURCUMUN YASI GÜSEL OLMUŞ TEŞEKKÜRLER EMEĞİNE SAĞLIK .... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Administrator
![]() |
Alıntı:
|
|