![]() |
|
|
|||||||
| Anketlerimiz Lütfen anketlerimize katılın. |
| Anketimiz: Forumda Açtığınız Konu ilgi görmeyip Yorum Almıyorsa Ne Hissediyorsunuz? | |||
| Benim için önemli değil. |
|
5 | 71,43% |
| Benim için ilgi görmek önemlidir.(Sebebini belirtiniz) |
|
2 | 28,57% |
| Katılımcı sayısı: 7. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Süper Moderatör
![]() |
Arkadaşlar belki binbir zahmetle uğraştığınız ve forma eklediğiniz bir konu yeterince yorum almıyorsa yada ilgi görmüyorsa neler hissediyorsunuz,bu durum sizi nasıl etkiliyor? Anket açmak istemedim.Çünkü bu kişiden kişiye değişebilir...
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: 24.09.06
Konular: 205
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 241 124 Mesajına 324 Kere Teşekkür Edlidi |
foruma öyle binbir zahmetle bi konu eklemişliğim yok, ama eklesem ve konu ilgi görmese açıkçası buna canım sıkılır. ama şu da bir gerçek ki insanlar benim ilgi duyduğum konulara ilgi duymak, teşekkür etmek ya da yorum yazmak zorunda değiller. yine de bunu bilmeme rağmen bu durum canımı sıkar ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bağımlı Üye
![]() Üyelik tarihi: 23.12.06
Konular: 240
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 0 33 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edlidi |
insanlar bi şekilde emek veriyolar, ilgi gösteriyolar ve kendilerince bi başlık açıyolar.şahsen eğerki hiç cevap verilmemişse tabiki canım sıkılır. şu da var tabiki insanlarla aynı görüşü paylaşmak yada aynı yönde düşünmek mecburiyeti yok kimsenin ama en azından bi teşekkür edilibilir die düşünüyorum.
|
|
|
|
#4 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 27.04.07
Konular: 62
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 1.662 133 Mesajına 398 Kere Teşekkür Edlidi |
Normal görüyorum, herkes bakmak yada sevmek zorunda değil.İnsanların seçimleri bu saygı duyarım. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderatör
![]() |
Önceleri canım sıkılıyordu. Ama şimdi bu bağlantı ile birşeyler yapıp ekledikten sonra, kimse bakmasa bile "ben açtım, isteyen baksın" diyip geçiyorum. Genel olarak yönetici olduğum alana ilgi az zaten. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bizden Biri
![]() |
açtığım pek çok başlık için saatler vermişliğim vardır. hala tamamlamadığım bir iki başlığım var. buda gösteriyor ki bazı başlıklar benden bir iki saat değil bir kaç gün ya da bir kaç ayda alabiliyor. çok da abartmayım. ama bölümümü canlı tutabilmek için çok çabaladığım dönemler oldu. ancak hala ucu açık kalmış olan bir iki başlığıma kimsenin "e bunun devamı nerde ki?" dememiş olması gösteriyor ki çok da irdelenmiyor açılan bu başlıklar. ama genellikle zamana bırakıyorum ben. günübirlik okunuyor olmasa da belki bir gün bir sebepten dolayı okunacak olmasını bekliyorum. bir çok kaynak çıkartıp tarama yapıp sonrasında sırf sağlam temellere dayansın diye çaba harcayıp buralardan alıntı yaparak oluşturdum pek çok mesaj ve başlığa karşılık emeğine sağlık gibi bir cevap alırsamda sinirlerim yerinden oynuyor. gerçi çok fazla böyle bir mesajla karşılaşmıyorum artık... buna şükür... ama çabuk tüketilen eğlencelik başlıkların yanında birikim sağlamakta benim çabam. bir süre motivasyonumu düşürüyor ilgi görmemek ama arkasından yeni bir konu bulup saldırıyorum. şu sıralar yoğunluğum o kadar çok ki bende çabuk tüketime bağladım kendimi. üretimim durmadı askıya alındı sadece. amacım kopyala yapıştırdan çok oku-geliştir-birleştir ve sun. çok ilgi görmesede yeni başlıklarla yakın bir gelecekte görüşmek üzere.
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 06.07.07
Konular: 55
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 689 57 Mesajına 105 Kere Teşekkür Edlidi |
hiç yapmadım ama yapsam da ilgi gösterilmesse baya üzülmeme karşın saygı duyarım çünkü zorunlu deil yorum tşk etmek |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik tarihi: 09.01.08
Konular: 847
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 1.082 546 Mesajına 1.718 Kere Teşekkür Edlidi |
katılıyorum,haklısın spawn
|
|
|
#9 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik tarihi: 07.01.07
Konular: 401
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 7.357 367 Mesajına 687 Kere Teşekkür Edlidi |
Bazen sinir olduğum anlar olur tabi
|
|
|
#10 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik tarihi: 10.11.06
Konular: 1024
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 1.534 1.102 Mesajına 3.945 Kere Teşekkür Edlidi |
bir yılı aşkın süredir forumdayım. ama yaklaşık olark 10 aydır sürekli aktif şekilde durmadan paylaşım yapıyorum. açtığım başlıkların çoğu ilgi gördü, bu tabiiki beni mutlu etti. ilk zamanlar hiç bakılmayan başlıkları görünce ister istemez canım sıkılıyordu. normalde de yönetici olduğum bölüm oyle ahım şahım yoğun bir yer değil. ben sırf ilgi görmüyor diye yada kimse cevap yazmıyor diye düşünürsem sanırım üç beş günde bir konu açardım. ama hiçbir zaman karamsar olmadım insanların beni önemsediklerini bilmek yada yaptığım paylaşıma saygı göstermeleri bana yetiyor ve beni mutlu ediyor. forumda yorucu paylaşım yapanlardan birisi olduğuma inanıyorum ve yaptığım paylaşımarı kesinlikle bir yorum yada yada teşekkür bekleyerek yapmıyorum. zaten öyle olsaydı bu kadar aktif olurmuydum bilmiyorum. amacım sadece kendi yönetimimdeki bölümü değil forumun her alanını canlı tutabilmek. diğer pek cok forumda olan repp cılgınlıgının burada olmaması bu yüzden hoşuma gidiyor. kıssadan hisse herkes yazdıklarına bir cevap alınca mutlu olur bu elbette benim içinde geçerli ama alamamakta can sıkmak için bir neden değil. sadece paylaş, sadece düşün, sadece eğlen, sadece tartış ve konuş |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|