![]() |
|
|
|||||||
| Serbest Kürsü Burada diğer konulara dahil olmayan konuları konuşabilir,tartışabilir,kafanıza göre takılabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri
![]() |
arkadaşlar, sevgili forumdaşlarım... forumda açtığım veya altına mesaj girdiğim başlıklarda karşılıklı olarak konuştuğum kişileri ve ele aldığım konuları ne kadar ciddiye aldığımı gösterebilmek adına; hitapta bulunduğum sizlere bundan böyle isimlerinizin önüne "sayın" ifadesini ekleyerek yazacağım. böylece belkide rencide olan ve ciddiyetsizce davranıldığını düşünecek kişilerin gönlünü bir nebze olsun almış olmayı umut ediyorum. ayrıca tartışma ortamlarında hemen bozulmaya başlayan iletişimi de güçlü bir şekilde saygı çerçevesi içinde tutabileceğimi düşünüyorum. bu sebeple bunu hem sizlere duyurayım ve neden "sayın" dediğimi anlatabileyim, hem de aranızda bunu makul görenler varsa onları da bu kullanıma davet edeyim istedim. bu bir zorunluluk değil, bir nevi özveridir. herkes kendisini nasıl rahat hissediyorsa o şekilde yazabilir. teşekkür ederim.
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 04.11.08
Konular: 309
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 1.620 453 Mesajına 898 Kere Teşekkür Edlidi |
Tartışmalarda "sayın" kullanmanın katılımcıların saygı sınırlarını hatırlatması bakımından gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum. Artık tartışırken bende bu ifadeyi kullanacağım.
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
|
Moderatör
![]() |
Bende samimi olması açısında "şekerim" desem olur mu ki? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bizden Biri
![]() |
ben sana forumca "şekerim" diye hitap edelim önerisinde bulunuyorum, şekerim.
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
|
Moderatör
![]() |
olur şekerim ![]() |
|