![]() |
|
|
|||||||
| GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Atatürk hakkında herşeyi bu forumda bulabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
![]()
Konu YALEM tarafından (15.03.06 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Bağımlı Üye
![]() Üyelik tarihi: 31.10.05
Konular: 98
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 2 26 Mesajına 56 Kere Teşekkür Edlidi |
dostum hadi ama seni bekler bu TÜRK GENÇLIĞI Ya da istersen şöle yapalım. :idea: Herkes yorum yerine bir tane foto koysun, en azından sürekliliği sağlar diye düşünüyorum :idea:
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() |
Arkadaşım sınavlarım pazartesi günü bitiyor.O günden sonra tekrar uğra buraya lütfen .Bu arada teklifin çok güzel.çBence olur.
|
|
|
#4 |
|
Bağımlı Üye
![]() Üyelik tarihi: 31.10.05
Konular: 98
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 2 26 Mesajına 56 Kere Teşekkür Edlidi |
resmin büyük halini görmek icin tikla bir cok atatürk resmi göreceksin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ATAM seni unutmayacagiz...
Kahpenin mermisinden değil anamın gözyaşından korkuyorum... son sözüm : "Vatan sağolsun" Konu YALEM tarafından (15.03.06 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
![]() |
Yok böyle bir resim ![]()
|
|
|
#6 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik tarihi: 01.06.06
Konular: 265
Ettiği Teşekkür: 1 44 Mesajına 89 Kere Teşekkür Edlidi |
Ata'nın gizlideki cenaze resimleri Atatürk, 1938'de Dolmabahçe Sarayı'nda hayata gözlerini yumduğunda naaşı bir süre Etnoğrafya Müzesi'nde korundu. Kasım 1953'te Anıtkabir'e nakledilen Atatürk'ün cenazesi ve bu nakil törenleri sırasında sokaklar doldu taştı. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen halen o törenlere ait yeni fotoğraflar gün yüzüne çıkıyor. Son günlerde yine özel bir koleksiyondan çıktığı tahmin edilen fotoğraflar internette elden ele dolaşıyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hurriyet .. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() |
Çok güzel bir paylaşım bu.Ben birkaçını yeni gördüm fotoların.Hüzünlü anlar bizler için..
|
|
|
#8 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 18.11.05
Konular: 127
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 0 23 Mesajına 40 Kere Teşekkür Edlidi |
Atatürk'ün naaşının omuzlar üzerinde taşındığını görmek çok tuhaf bir his. Öylesine bir şahsiyet son yolculuğunda çok sevdiği halkının omuzlarında. Hüzünlü...
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye
![]() |
çok saol paylaşım güsel olmuş
|
|
|
|
#10 |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: 20.11.05
Konular: 58
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 16 46 Mesajına 140 Kere Teşekkür Edlidi |
tüylerim ürperdi.büyük kayıp ve büyük bir acı, resimlerden bunu hissedebiliyorum. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|