![]() |
|
|
|||||||
| Yalem Kafe Eğlenceli başlıklar açıp,sohbet edip,eğleniyor,kaynaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 07.09.05
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 19 118 Mesajına 306 Kere Teşekkür Edlidi |
konu başlığından da anlaşılacağı üzere herkes resmini koysun bakalım hadi bakalım açılışıda ben yapayım ![]() ee hani daha resim ekleyen yok muu:rolleyes1: site adminlermizden soadpark resminizi koyunda diğer üyelere örnek olun biraz sen ekleyene kadar bende nihayet sigarasız çektiğim bir resmimi koyayım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakmayın fotolarına aslında çok utangaç bi çocuktur ne zamandır resim koymuyodum : ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] +18 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][/quote] uzuuun bi aradan sonra tekrar burda olmak çok güzel ![]() tatil bitti ve ben deniz tekrar başınızı ağrıtmak için döndüm ![]() işde tatil fotoları şimdi tur rehberliğimde gezimize başlıyoruz önce köye gidiyoruz ;D [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şimdi de çambaşı yaylasına çıkıyoruz ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]şu poz için arabayı durdurdum ![]() ve turumuz fatsa'da son buluyor ;D [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne zamandır resim eklemiyorum, iş yerinden bir kaç kare çok düzenli olan masam :kro: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] asansörde tek başına ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ee hani arkadaşlar hiç resim ekliyen yok ? teşvik amacıyla çektiğim son resmimi ekliyorum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne zamandır resim eklemiyodum önce anaokulumdan pardon işyerinden bir kaç kare [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] maaşıma zaam istiyorumm, simit yemekden bıktıımm artıkk otobüs durağından enstantaneler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
Tanışdığımıza memnun oldum arkadaşlar ![]() Arkadaşlar uzun zamandan beri bir türlü sakin kafa ile siteye bakamamıştım.Hepinizle tanıştığıma memnun oldum tekrardan.Medeni cesaretinizden dolayıda tebrik ediyorum.Konuyu sabitledim.Fotoğrafını koymayan veya çekinen arkadaşlar olursa onlara şunları söylemek isterim.Elbette sonuna kadar saygı duyuyorum sizlere.kimbilir ne sebeble koymadınız.Ancak çekinmeyin.Yalemforum çöpçatan sitesi yada seviyesiz bir site değil.Burada birbirlerini hiç tanımayan insanlar bir senedir bir şekilde kaynaştı.Birbirlerine alıştı.Tepkilerini ve kişiliklerini tanıdı.Bu önemli bir olay benim için.Biz bu siteyi hayatı paylaşmak için açtık.Sokağa çıktığınızda sizleri ne kadar alaksız insanlar görüyor bir düşünün! Bende olaya farklı bir boyut katıyorum.Karikatürümü koyuyorum.Bunu ankara migrosta bir ressam çizmişti......Yanlız beni yanlış anladığı kesin.Ben resimdeki gibi bişey yapmam asla ![]() ![]() Şaka bir yana oradaki ressam.''Herkesin önünde o sandalyeye oturupta herkesin bakışları altında resim poz vermenin bir medeni cesaret olduğunu söylemişti''Bizler izlemeyi severiz.Bazı psikologlar şu sıralar inanları ikiye ayırıyor.İzleyip hayatı kaçıranlar,izlenilip hayattan tad alanlar! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
#3 |
|
Özel Üye
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] isteyen baksın diye link koydum arkadaşlar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bendenizin kimi yerlerde çekilmiş hususi fotoları bende koyarım o zaman ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hep eskiler koyuyor yaw resimlerini hadi yeniler sizleri de görelim...bi tane daha teşvik amaçlı ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
#4 |
|
İlgili Üye
![]() Üyelik tarihi: 21.04.06
Konular: 30
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 1 3 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edlidi |
SELAM BUDA BEN ![]()
|
|
|
#5 | ||
|
Moderatör
![]() |
Geçen yazın son zamanları gecenin bi köründe dağıtmış gençlik... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Azerbaycan'dan kara yolu ile dönerken iran'dan geçiyoruz. Bu resimde de Gürbulak'tan Türkiye'ye girdikten bir kaç dakika sonra... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı:
Bu da benim Tekirdağ'daki kuzenimle çektiğimiz yakın tarihli bir fotoğraf; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arttırmaya devam o zaman hevesleri ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] haşin haşin bakma soad Yine böyle bir gezinti esnasında Kütahya'da buldum kendimi. Yeni kalkmış vaziyette küçük emrah gibi dururkene yakalamış arkadaşlardan biri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yazın Bursa'ya geçtiğimde denizi sevmesemde gitmiş bulunduk. Güzelyalı'da bir plajda; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı:
![]() 4 seneden sonra beni ders çalışırken yakalayan arkadaşlar bir daha bulamayız bu anı diye yapıştılar makinelerine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 |
|
Bağımlı Üye
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Doya Doya bakın buda ben ama bi süre sonra kaldırırm
|
|
|
#7 |
|
Özel Üye
![]() |
Bende pek resim çektirmeyi sevmem ama madem amaç katılım... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Baktım punisher koymamış resmini,soadpark da biraz çekingen davranmış yüzü seçilmiyor resimlerde.Bombayı patlatıyorum arkadaşlar.Kocaman kocaman bakın Soldan sağa: Soadpark,Punisher,ermanooo,tanımazsınız...Arkadaki çılgın kalabalık da hayranlarımızSlm millet...Ben koyalı baya olmuş.Güncelleyeyim.Ben uzun olan ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
#8 |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: 02.11.05
Konular: 28
Ettiği Teşekkür: 2 7 Mesajına 8 Kere Teşekkür Edlidi |
|
|
|
#9 |
|
İlgili Üye
![]() Üyelik tarihi: 29.07.05
Konular: 3
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
Buda benimkiler herkes çok guzel çıkmış arada sırıtmasam bari [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
HERSEYİN ZAMANI GELİR VE ZAMANI GECER ÖNEMLİ OLAN ZAMANINDA YAPMAK VE YASAMAK Konu oLchY tarafından (16.05.06 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Süper Moderatör
![]() |
evet bu da ben biras eski ama [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hade bende koyayım bari ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bende koyayım bari [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|