![]() |
|
|
|||||||
| Sanat 7 Sanat hakkında genel kültür bilgilerini okuyup,gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri
![]() |
![]()
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Bizden Biri
![]() |
![]()
Her Hakkım Saklıdır® | l | l l l l l | l l l | | l l | l ² ¹ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ² ¹ ³ ¹ ³ Konu oLchY tarafından (14.03.06 Saat 05:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bizden Biri
![]() |
![]() ![]()
Her Hakkım Saklıdır® | l | l l l l l | l l l | | l l | l ² ¹ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ² ¹ ³ ¹ ³ Konu oLchY tarafından (14.03.06 Saat 05:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik tarihi: 30.03.06
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
Resimleri bir araya toplayıp paylaştığın için teşekkürler. Özellikle anatomi çizimlerini çok severim , sadece bilimsel oldukları için değil çağının karamsar çizgileri ile bilim yapıldığı için. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 07.09.05
Konular: 235
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 19 118 Mesajına 306 Kere Teşekkür Edlidi |
ben bu konuyu daha yeni fark ettim olchy eline sağlık bende leonardo amcanın şu eserini çok severim ![]() hatta arkadaşımın babası da bu tabloyu yapmıştı ![]()
|
|
|
#6 |
|
Özel Üye
![]() |
Kalp çok ilginç olmuş ya ...mükemmel ... Eselerin çoğunda altın oran var zaten nasıl bi göz varmış amcamda hepsi nizamlı....
|
|
|
|
#7 |
|
Bizden Biri
![]() |
Ya ben yıldız ile üçgen işaretlerini çözemedim resimde.orjinai oyle degildir heralde..?
|
|
|
#8 | |
|
Administrator
![]() |
Alıntı:
SOADPARK |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 07.09.05
Konular: 235
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 19 118 Mesajına 306 Kere Teşekkür Edlidi |
resimlerdeki simetriyi göstermek çısından konmş olabilirmi acaba : ![]()
|
|
|
#10 |
|
Bizden Biri
![]() |
şimdi juno mesajını gorunce daha bi dikkatli baktım.yılldızı görunce yıldız o resimdeki gibi durdugu zaman insanı temsil ediyor.ama tek sivri kısmı asagıya gelince seytanı temsil ediyor.simetri acısından da sanki biraz asimetrilikmi ne var ![]()
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|