![]() |
|
|
|||||||
| Genel Kültür Genel kültürünüzünü arttıracak,güncel bilgileri burada bulabilirsiniz...... |
| Tags: kollar, meslek |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri
![]() |
![]() Arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi ileride geleceği için meslek konusunda tercih yapacak olan arkadaşların mesleklerle ilgili kafalarında fikir oluşmasını sağlamakdır. Her yalemforum üyesi arkadaşım hangi bölümden mezun olduğunu ve okuduğu bölümü bitirince ne tür meslek gruplarıyla ilgilenebiliceğini bizlerle paylaşırsa herkez açısından çok faydalı olabileceğini düşünüyorum... ![]()
|
|
|
#2 |
|
Bizden Biri
![]() |
Eğitim Fakültesi müzik öğretmeni bölümü mezunuyum. -Bu bölümü bitiren arkadaşlar kpss sınavına girerekden devlet de kadrolu müzk öğretmeni olabilirler -Özel okullarda anlaşmalı müzik öğretmenliği yapabilirsiniz(kpss sınavını kazanana kadar) -Askeri Bando ya girme imkanınız var.(Subay lar için 24,Astsubaylar için 28 yaş sınırdır.) -Kültür bakanlığının 3 yada 4 yılda bir açmış olduğu sınavlara girerek den Korolarda kadrolu olarak çalşmaya başlayabilirsiniz. -Yukarıdaki hedeflerin hiçbirini gerçekleştirememiş olsanız bile,hedefinize ulaşana kadar Özel müzik dersleri verebilir yada Kafe ve Barlarda çalabilirsiniz... ![]()
|
|
|
#3 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 06.07.07
Konular: 55
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 689 57 Mesajına 105 Kere Teşekkür Edlidi |
Tıp okuyorum(Cerrah)
|
|
|
#4 |
|
Bizden Biri
![]() |
hangi üniversite hüsodinho. ayrıca nasıl bir bölümmüş o öyle hemen fakulte bitmeden cerrah olmak için eğitim almaya başlamışsın?
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Bizden Biri
![]() |
Alıntı:
aynısını yazmaya gerek var mı ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Bizden Biri
![]() |
öğrendin işte neler olabilceğini...
|
|
|
#7 |
|
Bizden Biri
![]() |
Peki sen neler yapıyosn acemi?
|
|
|
#8 |
|
Bizden Biri
![]() |
ben eğitim aldığım alana pek fazla ilgi duymuyorum bu sebeple yapacağım her hangi bir yönlendirme, yorum, başlığı inceleyen insanlar için tersine yönlendirme olacaktır.
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|