![]() |
|
|
|||||||
| Bilinçlenelim Ülkemiz hakkında bilmemiz gereken bilgileri ve gelişmeleri burada topluyor , bu konular hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
Arkadaşlar muhteşem bir tanıtım videosu.Arkanıza yaslanın,bilgisayarınızın sesini açın ve keyifle izleyin.Türkiyemizin güzelliklerini tekrar keşfedin. Buyurun adres.Tıklamanız yeterli Türkçe : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İngilizce : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Almanca : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Konu acemi tarafından (07.02.10 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
Süper bi slayt gösterisi gerçekten de.İzlerken bir çok şeyi öğrendim.Herkes mutlaka izlesin derim... Eline sağlık YALEM SOADPARK
|
|
|
|
#3 |
|
İlgili Üye
![]() Üyelik tarihi: 10.03.06
Konular: 8
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
Tek kelimeyle ''MÜKEMMEL''..... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
gerçekten de dediğin kadar varmış |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik tarihi: 30.11.05
Konular: 11
Ettiği Teşekkür: 1 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi |
Valla çok güzel bir gösteri olmuş sadece slayt araları fazla dar süreli olmuş. Slaytlar arasındaki süre biraz daha uzun süreli tutulabilirsi. Ama herşeye rağmen çok güzel yapmışlar. Ben de çok şey öğrendim. Teşekkürler yalem. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
![]() |
Dostum bende aynı şeyden rahatsız olmuştum ama sonra anladım aşağıda play pause ileri ve geri tuşları koymuşlar.... SOADPARK
|
|
|
|
#7 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik tarihi: 30.11.05
Konular: 11
Ettiği Teşekkür: 1 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi |
Evet ben ilk başta gördüm ama ahengin bozulmasını istemedim o yüzden hiç dokunmadan kendimi slayt gösterisine kaptırdım. Yine de çok güzeldi. Tebrik ediyorum yapanları. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 18.09.05
Konular: 74
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 26 58 Mesajına 157 Kere Teşekkür Edlidi |
Gerçekten mükemmel ya,işte sadece bu slayt gösterisini bile uluslararası platformda tanıtabilsek ne kadar özel bir ülke olduğumuzu tüm dünyaya anlatabiliriz.Nelere sahibiz de kıymetini bilmiyoruz çoğu zaman.Teşekkürler YALEM.
|
|
|
#9 |
|
Bağımlı Üye
![]() Üyelik tarihi: 02.01.06
Konular: 108
Ettiği Teşekkür: 0 19 Mesajına 49 Kere Teşekkür Edlidi |
Arkadaşlar çok güzel hazırlanmış bi Türkiye tanıtımı..Türkiyedeki kültür zenginliği çok güzel bi şekilde anlatılmış..Keyifle ve gururla izleyin.. Türkçe : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İngilizce : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Almanca : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Zor olan , Bir Dost Uğruna Ölebilmek Değil ; Uğruna Ölünecek Bir Dost Bulmaktır. Konu acemi tarafından (07.02.10 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik tarihi: 19.04.06
Konular: 125
Ettiği Teşekkür: 43 47 Mesajına 92 Kere Teşekkür Edlidi |
ingilizce versiyonunu göremedim ama güzel olmuş gerçekten