![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
OĞLAK BURCU Sebatlı, inatçı, çalışkan, medeni, neşeli, yükselmeyi arzu eden, kafalı ve güçlü bir tiptir. İçine kapanıktır ve hislerini belli etmez. Fakat size açılabilmesini sağlayabilirseniz, onu kolaylıkla etkileyebilir ve sözlerinize inandırabilirsiniz. Hırslıdır. O çok genç yaştan itibaren yükselmeyi, başarıya erişmeyi hayal eder. Onun bu yükselme yolunda dumanın olmadığına inandırabilirseniz gerisi oldukça kolaylaşır. Paranın onun için büyük önemi vardır. Ona "gözü parada" denilemez, fakat paranın gücünü, bununla neler elde edilebileceğini çok iyi bilir. Oğlak burcu temsilcilerinin önüne sigara konusunda iyi bir aylık ya da yıllık hesaplama çıkarırsanız bu parayı sigaraya vermekten çekinmesini sağlayabilirsiniz. Evine, ailesine, yakınlarına düşkün ve törelerine de çok bağlıdır. Gelenekleri konusunda ona küçük uğraşlar edindirebilirsiniz. Böylece sigaradan biraz uzaklaşmasını ve boş vakitlerini doldurmasını sağlayabilrisiniz...
|
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik tarihi: 30.03.06
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
Sigarayı bırakmanın parasal yönünden bahsedince otlakçılığa başlarsa ne yapmalı Bir kere bırakmayı istemesin yeter ne de olsa inatçı burçlardan.:@ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik tarihi: 23.07.05
Konular: 50
Ettiği Teşekkür: 2 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
skylla ilginç bir yaklaşım (ben oğlak burcuyum bu arada) eline sağlık yalem... bir gün sigarayı bırakma kararı verirsem tavsiyelerini tutarım
|
|
|
|
#4 |
|
Özel Üye
![]() |
ben boğayım ama denemek gerek yada denettirmek ben içmiyom
|
|
|
|
#5 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 12.03.06
Konular: 221
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 79 115 Mesajına 395 Kere Teşekkür Edlidi |
bi oğlak burcu olarak bencede inatçılık yönüyle oğlak sigarayı bırakabilir aslında kafasına koyması yeter başarılı olcaktır.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
![]() |
Oğlak burcunun inatçı yapı ise sigara bıraktırılabilinir gerçekten.Birde oğlakların sevdikleri insanların sözlerini dinledikleri onlardan çok etkilendiklerini de düşünürsek.Bir oğlağı sevildiği insan tarafından gaza getirmekte faydalı olucaktır.
|
|
|
#7 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 12.03.06
Konular: 221
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 79 115 Mesajına 395 Kere Teşekkür Edlidi |
o yüzden oğlak tarafından sevilenler lütfen onlara sigarayı bıraktırın!! bu gaza getirmek ya da başka bi yolla olur ama bunu deneyin ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 18.11.05
Konular: 127
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 0 23 Mesajına 40 Kere Teşekkür Edlidi |
beni şahsen tanımakta olanlardan sayn skylla ve sayın yalem sözüm sizlere, iyi bilirsiniz ki ben de bi oğlak burcuyum ve 2 ay kadar önce bir sigara bırakma girişimi yaptım, bir buçuk aylık sigarasız dönem sorası tam da skylla'nın dediği gibi otlak yoluyla sigara içmeye devam ediyorum ama yalem kardeşim, senden otladığım sigaralar daha hiçbişey sen bi de knight1606 kardeşimize sorsana beni, bu arada skylla'ya da bi çift söz söylemek istiyorum: sen sigaraya geri başlarsan benden çekeceğin var haberin olsun herkese saygılar sevgiler...
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|