![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Boğa burcu hakkında çok doyurucu bilgiler mevcut forumumuzda.Ben bildiğiniz gibi her burcun bir yönünü alıp inceliyorum bazı başlıklarda.Başlığı çarpıcı olsun diye bu şekilde attım.Boğa burcunun miskin mi, keyfine düşkün mü,yoksa çok çalışkan disiplinli üreten biri mi olduğunu konuşmak isterim. Aslında başlıktaki her iki özelliğide bünyelerinde barındırıyorlar.Ben astolojiye ilk ilgi duymaya başladığım zamanlarda hep aklımı karıştıran bir soruydu bu.Bu kadar keyfine,rahatına düşkün hatta çoğu zaman harekete geçmede bile çok yavaş davranan birinin nasıl oluyorda aynı zamanda üretken,çalışkan olduğunu hep düşündüm. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Boğalar zodyağın 2. burcunu oluşturuyorlar.Toprak gurubu olmaları onları ayakları yere sağlam basan,planlı programlı harekert eden biri haline getiriyor.Belkide en sabırlı burç onlardır.Hal böyle olunca bir işe kanalize olduğu anda onu planlayacak,asla acele etmeyecek,panik yapmayacak,işi sakince sabırla halledeceklerdir.Üretmeyi seven boğalar değişikliği pek sevmeselerde iş hayatındaki üretkenlkikleri değişikliği getirir.Bu çoğu insanın aklını karıştıracak bir konudur.Sanata yatkınlıklarınıda düşünürsek insanın aklının karışmaması içten bile değildi ilk başlarda.Yukarıda anlattığım gibi boğalar hem oturan boğa hemde üreten boğalardır.Fiziki ve ruhsal yönden sağlamlardır.Bunu dış görünüşlerine,tavırlarına yansıtmaları kaçınılmazdır.
|
|
|
#2 |
|
Özel Üye
![]() |
Boğa burcuyum, yeri geldiğinde belirttiğim gibi burçlarla pek ilgim yok ama bu iş ilginçleşmeye başladı çünkü kendime baktığımda kısaca şöyle anlatabilirim. Rahatıma oldukça düşkünümdür, ama harekete geçmem gereken yerde kesinlikle bunu yaparım ve kesinlikle en doğru zamandır. Bunun yanı sıra tembelliği de severim ama bu tembellik kesinlikle bişeyin ödülüdür. Yukarıdaki yazıyı okuyunca şaşırdım baya. Gerçekten ilginç.
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() |
Merak etme kardeş hepinizi astroloji aşığı yapacağım.Yeterki bu bölüme mesaj atan birileri olsun.Bilgimi kusacağım günü 4 gözle bekliyorum.
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik tarihi: 30.03.06
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
Boğayım , tembelim ve yaratıcıyım .Yaratıcılığım hem olumlu hem de olumsuz alanlarda çalışır ; sorun da yaratırım , çözüm de. İşleri halletmeden rahat edemem , işler bir bitsin kimse beni yerimden kaldıramaz Ama sanmayın ki çalışkan arılar gibi bir oraya bir buraya koşturarak iş yapıyorum ; yukarıda da belirtildiği gibi sabırla ve dikkatle yaparım işleri.Bir çok konuda tipik boğayım , para konusu hariç. Paraya zerre değer vermem ama sahip olma duygum gelişmiş olduğu için eşyalarıma değer veririm. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Konular: 0
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
valla ne yalan söyliyim bende pek fazla ilgilenmezdim ama yazdıkların epey tutuyor. yawaş yawaş ilgimi çekmeye başladı. emeğine sağlık |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|