![]() |
|
|
|||||||
| Yeni Başlayanlar İçin Bilgiayarınız hakkındaki ince detayları,ayarları,tiyoları burada bulabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderatör
![]() |
Rapidshare bedava premium hesap dağıtıyor. 1 nisan şakası değilse girin premium hesap açın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine girin, sayfanın altında form bulunmaktadır. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Bizden Biri
![]() |
Hiç unutmam 4 5 sene önce bunun bi programı vardı.Bedava pre. dağıttıklarında prgram alarm çalıyordu.Hatda bigün sabaha karşı 5 gibi yatıcam .Prgram bi alrm verdi.sabah sabah 2 3hesap almştım ozaman.Hey gidi günler hey.Şimdi bi paypal kadar.Bu arada coyote; Peki ne kadar geçerli oluyormuş bu aldığımız hesaplar... Şimdi aldm ben .süresini uzatın hesabın diyor.
Kpss Pırafösörü Konu ByÇellist tarafından (13.07.10 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatör
![]() |
upload yapacakken gördüm aldım upload yapıyorum şu anda, bir şey demedi. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bizden Biri
![]() |
Ben download kısmıyla ilgilendiğim için ![]() Uploadcular içinmiş.Ne gerek var nasıl olsa silecek tekrardan... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Rapidshare'den Ücretsiz Hesap Tuzağı
|
|
|
#5 |
|
Moderatör
![]() |
Bu adamlar da var bi ...lık. Ben gidip 1 milyon tane bu hesaptan alsam ne işine yarayacak bunların. Adını da premium koymuş. Neyse soran olursa rapid pre hesabım var verim derim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 06.07.07
Konular: 55
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 689 57 Mesajına 105 Kere Teşekkür Edlidi |
error attı bnde
|
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() |
Bende dün gece görmüştüm.Tamamen tuzak bi pazarlama ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Aktif Üye
![]() |
yalan arkadaslar inanamayin... bnde dun gordum bisi indiryim dedim premium almami istedi.... -.-
|
|
|
|
#9 |
|
Bağımlı Üye
![]() Üyelik tarihi: 29.06.06
Konular: 136
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 260 121 Mesajına 259 Kere Teşekkür Edlidi |
aynı sorun bende de oldu .tam dl yapcam dedim bastım çellistteki hata cıktı(: çakma premium bu
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|