![]() |
|
|
|||||||
| Anketlerimiz Lütfen anketlerimize katılın. |
| Tags: evet, hayir, milli referandum, referandum |
| Anketimiz: Refaranduma Evet mi Hayır mı? | |||
| Evet |
|
6 | 24,00% |
| Hayır |
|
19 | 76,00% |
| Boş |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri
![]() |
referandum referandum referandum
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik tarihi: 07.01.07
Konular: 401
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 7.357 367 Mesajına 687 Kere Teşekkür Edlidi |
Hayır diyeceğim..
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 | |
|
Bizden Biri
![]() |
ne yönde oy vereceğimi henüz bilmiyorum. evet ve ya hayır yönünde bir fikrim yok. fakat konuyla ilgili olduğu için şu haberi yayınlayayım istedim; Alıntı:
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
|
Bizden Biri
![]() |
Şöyle bir düşüncem var.Tarafsız olarak bakmak gerekirse .Referandum yaklaştıkça ülkemizde birçok olaylar olmaya başladı.Terörizmin yanında Bursa İnegöl ve Hatay Dörtyoldaki olaylar gibi.Gerçekten birileri bu referandumdan çok rahatsız oluyorki bu tür karışıklıkları çıkarmaya devam ediyor.Acemi yukarıdaki verdiğin örnek den yola çıkarsak.Yapılan bu referandum gerçekten Akp nin çıkarları doğrultusunda olan bir referandum olsa peki neden bu tür iç karışıklar artmaya başlıyor ve artık polislerimizden de şehitler vermye başlıyoruz.Özetle; Akp nin kendi çıkarları doğrultusunda bir anayasa ise halkımız 12 eylül de sandıkda en gzl cevabı verir die düşünüyorum...Peki bu karışıklık neden? Aşağıdaki kitapçıkta Anayasa paketi değişikliği ile ilgili soru ve cavaplardan oluşan bir kitap var.Merak eden indirip bakabilir arkadaşlar... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 |
|
Bizden Biri
![]() |
Demek istediğini tam anlayamadım coyote.Biraz daha açarmısn acaba.?
|
|
|
#7 |
|
Moderatör
![]() |
çıkart'ma'dığını sanıyorsun olacaktı. adamın biri demişti zamanında bu milletin %20si akıllıdır diye. halk böyle olmasa bu olaylar bu kadar prim yapmaz. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
|
Bizden Biri
![]() |
Kapalı kutu gibisin coyote.Benim decoder çözemiyor seni.
|
|
|
#10 | ||
|
Bizden Biri
![]() |
ben araya girmek ve anladığımı açıklamak istiyorum; Alıntı:
Alıntı:
çıkarsama doğru olmuş mu coyote?
tövbekar iktisatçı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|