![]() |
|
|
|||||||
| GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Atatürk hakkında herşeyi bu forumda bulabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
Atatürk'ün sesinden 10.yıl nutku Ses dosyası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevdiği Şarkılar 1-Alişimin gözleri kare 2-Atladım bahçene girdim 3-Cana rakibi handan edersin 4-Çanakkale İçinde 5-Dayler dayler viran dayler 6-Habgahi Yare 7-Koskum var deryaya karşı 8-Mani oluyor halimi 9-Şahane gözler şahane 10-Sarı zeybek 11-Vardar Ovası 12-Yanık Ömer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1935 Kurultaydaki konuşması ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ata-Türkiye(Muhteşem bir ses çalışması) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Bizden Biri
![]() |
linkler ölmüş... ![]()
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() |
Yalem askerden gelince bütün Atatürk başlıkları ile ilgilenecek doğan.Bu arşivler onun bilgisayarındaydı. SOADPARK
|
|
|
#4 |
|
Bağımlı Üye
![]() Üyelik tarihi: 18.01.06
Konular: 70
Ettiği Teşekkür: 21 14 Mesajına 36 Kere Teşekkür Edlidi |
10 kasım için ATATÜRK'ün sesinden yapılmış bi mixde ben olsun Dj Mehmet Dinar - Cumhuriyet (DNR Remix) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rar şifresi:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|