![]() |
|
|
|||||||
| Yalem Kafe Eğlenceli başlıklar açıp,sohbet edip,eğleniyor,kaynaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
Arkadaşlar soadpark ve ben bu forumu kurarken hep seviyeli,kaynaştıran,bilgi paylaşımının olduğu bir forum hayal ettik.Bunun ilk adımıda tanışmak diye düşünüyoruz.Medeni cesareti olan arkadaşlar kendini tanıtabilir. Ben başlıyorum.Adım Emre.Düzcede doğdum orada büyüdüm.Ankarada oturuyorum.Astroloji psikoloji ve internet manyağıyım diyebilirim .Spor yapmayı çok sevmeme rağmen pek vakit ayıramıyorum...Af çıkınca eczacı olucam inşallah
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
![]() |
tanıştığımıza çok memnun oldun emre. öncelikle beniimde adım emre (adaşız) ben izmirde doğdum ve karşıyakada yaşıyorum..bende spor manyağıyım zamanında bekarken çok vakit ayırıyordum ama şimdi azaldı.. soğmaya ve göbek yapmaya başladım bile bu siteye üyeolduğum için çok memnunumkatılımlarınızı artırın arkadaşlar....
|
|
|
#3 |
|
Süper Moderatör
![]() |
Benim adımda bilmeyen yoktur herhalde nicktede belli zaten uğur...Bende internet , yerli albüm hastasıyım.Az çokta bilgisayardan anlarım...Piyasada saçma sapan olmayan yerli albümlerin neredeyse büyük bir kısmı bende mevcuttur.Zamanımın çoğunu futbol maçında dizimi sakatladıktan sonra halk oyunları oynayarak geçiriyorum...Türkiyemizden yaklaşık 10 tane yöreyi hemen hemen adım gibi biliyorum...
|
|
|
|
#4 |
|
İlgili Üye
![]() Üyelik tarihi: 08.09.06
Konular: 4
Ettiği Teşekkür: 0 2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edlidi |
merhaba arkadaşlar benim adımda derya öncelikle bu siteye üye olduğum için kendimi çok şanslı hissidiyorum bu siteye eşimin sayesinde üye oldum eşimde burda hatta (paradise1912) benim eşim olur.... bende Erzurumda dünyaya geldim ama hayatımın hepsi İzmir karşıyakada geçti.
|
|
|
#5 | |
|
Bağımlı Üye
![]() Üyelik tarihi: 31.10.05
Konular: 98
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 2 26 Mesajına 56 Kere Teşekkür Edlidi |
Alıntı:
vayyy...ne güzel yaa, ailecek yalemforumda, artık yeğenimizi de bekliyoruz yalemforum ailesine.. bu arada ben barış, istanbulluyum, aydın nazillide öğrenciydim 3 gün öncesine kadar, artık yavaş yavaş askerlik, iş derken hayatıma devam edicem...
|
|
|
|
#6 | |
|
Aktif Üye
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#7 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik tarihi: 20.05.06
Konular: 5
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
tMM bn dewam edem bre bn orcun istanbul dogumLuyum ama 1 ysında ankraya geLmsz ondn ankaraLıda sayılrm bi spor deLisym ozeLLikLe futboL aynı zmanda futboLcuyum amator ligde oynuorum.counter strike delisym yklask 7 8 snedr oynuorm we kopamıorm lisedn mezn olma cbasndaym 5 sne oLdu hobilerm msn cs futboL we barceLona hayranym ozeLLLikLe eto ronaLdinho vs... gcev hyatı wazgeciLmezLerimden mumkn oLdkca mekanLra akmya caLısıorz bunun gbi....
|
|
|
#8 |
|
Bağımlı Üye
![]() Üyelik tarihi: 18.01.06
Konular: 70
Ettiği Teşekkür: 21 14 Mesajına 36 Kere Teşekkür Edlidi |
valla arkadaslar hepinizle tanıstıgıma memnun oldum ben kemal uşaktan aydında okuyorum 5. sene bu yıl ziraatte bu aralar cok takılmaya basladım benimde nette işim yabancı pop dance parcaları
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik tarihi: 12.09.06
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
merhaba arkadaslar istanbul dogumluyum ve istanbulda oturuyorum su anda bir tane sevgilim var (galatasaray) adım ismail 23 yasındayım sızlerle tanıstıgıma cok memnun oldum
|
|
|
|
#10 |
|
Yalemforum Dostu
![]() Üyelik tarihi: 06.05.06
Konular: 29
Ettiği Teşekkür: 0 2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edlidi |
izmirliyim.9 eylül üniversitesi turizm son sınıfım.izmiri çok ama çok seviyorum bir defa gelen birdaha kopamaz bence...herkesle tanıştığıma memnun oldum ii eğlenceler...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|