![]() |
|
|
|||||||
| Yalem Kafe Eğlenceli başlıklar açıp,sohbet edip,eğleniyor,kaynaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
Bu başlıkta kendi kafanıza göre enleri üyeler arasından seçin ve buraya yazın arkadaşlar.Gene ben başlıyorum tabiki........ EN beklenen üye:ARKHIAS (kendisi bu konuda karizma bile yaptı yani )EN manalı nike sahip üye EVDAMIN_ESIRIYIM (Bir sevdaya mahkum olmuş üyemiz ![]() ![]() ) EN fazla avatar değiştiren üye: SOADPARK (kendisi her başlığa bir avatar parolası ile yaşıyor) EN mitolojik üye: PANDORA (fazla söze gerek yok) ![]() EN çok istek isteyipte bizi uğraştıran üye ALMONELLA EN iyi moderatörümüz:Adem15(zaten başkada modumuz yok) ![]() ![]() En çok mesaj atan üyemiz: PUNISHER (oda bizim soadparkın arkadaşı zaten) ![]() ![]() Hadi bakalım ne kadar yaratıcısınız..........
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Bağımlı Üye
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Yalemforum Dostu
![]() |
Klavyemi geliştiriyom abi :lol: |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bizden Biri
![]() |
Bence: EN manalı nicke sahip üye:umudunezgisi EN fazla avatar değiştiren üye: SOADPARK Yaleme katılıyorum.Ama soadparkın arkasındanda Yalem 2.cilikte EN çok istek isteyipte bizi uğraştıran üye ALMONELLA
|
|
|
#5 |
|
Administrator
![]() |
Ya arkadaşlar bişey diyecem ama kızmayın.Yalem benden daha fazla avatar değiştirdi ama nedense ben göze battım alla alla... Bu arada yalemin kendine ait yorumu da gayet enteresan.... SOADPARK
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
![]() |
Kardeş alınma.Burda eğlenceli bir başlık açtım.Benim dediklerime yorum yapıcağınıza sizlerde ''EN''lerinizi yazın görelim.Sonuçta çok ciddi yazsaydım farklı şeyler söylerdim.Takılıyoruz birbirimize işte.....Hadi yazın enlerinizi bakalım.Bekliyorum ![]() ![]()
|
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() |
En düzenli forum YALEMFORUM En sıkı çalışan kişi YALEM En memnun etmeyi seven ADEM15 En güzel nick SOADPARK (kızmayın walla benim çok hoşuma gidiyo En iyi forumcu ADEM15 En iyi avatar ADEM15 (ama önceki avatar ı) En duygusal üye PATU Şimdilik aklıma bunlar geldi.Hadi sıra sizde SOADPARK
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
|
Administrator
![]() |
güzel işte budur olay.Bu arada kızmıyoruz senin nikin hoş gerçekten.Ancak benimkide hoş canım ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#9 |
|
Administrator
![]() |
Senin nick inin anlamı büyük dostum.En azından benim için En anlamlı nick : YALEM SOADPARK
|
|
|
|
#10 |
|
Bizden Biri
![]() |
şimdiki süper bir avatar bendeki En iyi yorum yapan üye(ler) oadpark-Yalem.En iyi site:Benim sitem
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|