![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
Merhaba arkadaşlar sizere ilginç bir tespitte bulunmak istiyorum.Burçlarla son 6-7 senedir ilgileniyorum.Aslında astroloji ile desek daha doğru olur.Ancak en çok kafamı karıştıran,beni düşünmeye sevk eden burç yay oldu. Bu kadar özgürlüğüne düşkün,şeker,hayatta anı yaşıyabilen,aynı zamanda gören ve gördüğünü söylemekten kaçınmıyan bu yüzden ufak çam devirme ustası insanların nasıl olurda çevreye enerji saçtıklarını hep merak ettim.Yay burcu arkadaşı veya sevgilisi olan çok iyi bilir ki onlar çalı kuşu gibi asla tutulmayı bağlanmayı sevmezler.rahat olmalarına rağmen gurulu olmları ufak bir sözde alınmaları içten bile diil..... Ancak başlıktanda anlışılacağı gibi hiç bir zaamn bir yay burcunun yanında vakit geçirip gülmeden veya rahatlamadan kalkmadım.Çevrelerine enerji saçıyorlar.Doğal hareketleri,aklına geleni hemen sözylemeleri,bitmek tükenmek bilmez gülme arzuları,hareketli olmaları,konu gezip dolaşmak eğlenmek mise asla yorulmamaları,cesur ve macera perest olmaları onları sevmemi sağlıyo sanırım. Ne yazık ki bir başak burcu iseniz ve bir yay'a aşıksanız acı çekmekten başka bişey kazanmıyorsunuz.Çünkü başak ve yay asla anlaşamıyorlar :?
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 30.09.05
Konular: 0
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
Alıntı:
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() |
Astrologlara öyle arkadaşım.Yani herkes için geçerli olan bu.Neden anlaşamadıklarını sana anlatıyım dostum... Başak ile yay ilk karşılaştıklarında birbirlerini mıknatıs gibi çekerler.Çünkü değişkenliği ve mistizmi seven yaylar değişkenliği seven başaklar karşılaştıkları zaman farklı bir insanla tanışmış olmanın verdiği hevesle birbirlerindsen etkileniceklerdir.Ancak aradan belirli zaman geçtikten sonra başak yayın hatalarını görücek ve onu eleştirmeye başlıycaktır.Bu yay burcunun hiç ama hiç hoşuna gitmez.Yaylarda bilindiği üzere rahat ve aklından geçeni söylemekten çekinmiyen,bu huyu yüzünden çok çam deviren insanlardır.Bir yay görür ve gördüğünü söyler.Genelde söyledikleride çok doğrudur.Işte burda bir başağa eleştirisel olmasada onun hakkındaki gerçekleri hiç çekinmeden söylemesi başağın hiç hoşuna gitmiyecektir.Yaylar başaklara göre çok daha rahat,neşeli,disipline gelemiyen,sonuna kadar özgürlükçü insanlar olmasına karşın,başaklar sevdiğini kıskanan,eleştrisel,yaya göre biraz çekingen ve ayağı yere sağlam basan,yaya göre çok ciddi,macerayı sevmiyen insanlardır.Bütün bunlar ışığında başak ve yay ilk başlarda hoş başlıyan ilişkileri zamanla kötüye gidecektir.Ancak yükselen bir yıldızın sert ekisi olmuşşsa işler değişir tabi.Onun için yıldız haritasına bakmak gerekir.
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Konular: 0
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 1 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
sag olasın yalem yaşasın yaylar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yasaklı Üye
![]() Üyelik tarihi: 14.04.06
Konular: 13
Ettiği Teşekkür: 0 5 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edlidi |
yaw anlamadım gitti, normalde ben yay burcuyum ama bu anlatılanlar la alakam yok, uzağımdan yakınımdan gecmiyorlar... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderatör
![]() |
Alıntı:
Konu coyote tarafından (27.04.06 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() |
O zaman yükseleninize uyuyorsundur.Ama bence dünya üzerindeki hiç bir insan burçlarından ayrı düşünülemez.Derinlerde bi yerde taşıyosundur bu özellikleri ![]() SOADPARK |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yasaklı Üye
|
yalem bende yay burcuyum ve yazılanların hepsıne uyuyorum tam ben yanı |
|
|