![]() |
|
|
|||||||
| Resim Galerisi Beğendiğiniz resimleri paylaşabileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
Sizi anlatan, tanımlayan, o günkü ruh halinizi yansıtan, duygularınızı ifade eden vs vs fotoğraf hangisi.Sizi derinden etkileyen bir resim hakkındaki düşünceleriniz neler? Bu başlığa bir fotoğraf ekleyip üstünde istediğiniz gibi yorum yapabilirsiniz.İsterseniz o günkü ruh halinizi anlatsın,isterserniz sizi olduğu gibi anlatsın.Yani bir fotoğrafın ne anlatacağı sizin hayal gücünüzle sınırlı.Amacımız fotoğrafları yorumlu bir biçimde paylaşmak. Ben başlıyım o zaman.Aşşağıdaki fotoğrafı nette gezerken gördüm.Sizlerle paylaşmak istedim. ![]() Kırık bir salıncak.Oyun için kötü hava şartları.Sırtı dönük bir çoçuk sanki yılların olgunluğunu taşıyor gibi..Eğleniyor mu bilmem.Ancak isteyerek yaptığı kesin.İçinden geleni sorgusuz yapıyor.İsteklerimizi gerçekleştirmek için uygun şartları beklemek ne kadar doğru.Eğer amaç belliyse şartlara göre gerçekleştirmek gerekmez mi?Bence bu resimde çocuk daha çok şey anlatıyor..
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
Bu tarz boş mesajların sitemizde yeri yok.Diğer mesajlarının hepsini sildim.Bilgin olsun. SOADPARK
|
|
|
|
#3 |
|
Bağımlı Üye
![]() Üyelik tarihi: 12.04.08
Konular: 0
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 524 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi |
çok anlamlı bir resim benceeee zar zor bulunmuş yıkık dökük bir salıncakk amaa emin olun kii enn güzell salıncaktan bile keyiflidirrr |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|